san (@hssanasir)

411 posts      83 followers      74 followings     

2020-01-18 05:17:12

Koyak sial klau dapat awek mcm ni ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜† lpasru terlompat2 dari tadi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Koyak sial klau dapat awek mcm ni ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜† lpasru terlompat2 dari tadi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Fold laundry 5x faster

Fold laundry 5x faster

โ€˜How You Like Thatโ€™ || BLACKPINK

โ€˜How You Like Thatโ€™ || BLACKPINK

back at it.. tiktok!!!

back at it.. tiktok!!!

Tak jauhpun dari KL. Kita staycation dan rest dekat Hulu Langat je okey weekend ni. Short trip jer.

๐Ÿ“Gerimis Senja Villa, Hulu Langat, Selangor 4

Tak jauhpun dari KL. Kita staycation dan rest dekat Hulu Langat je okey weekend ni. Short trip jer. ๐Ÿ“Gerimis Senja Villa, Hulu Langat, Selangor

Sayangnye cicak kite tak secomel cicak elsa 2

Sayangnye cicak kite tak secomel cicak elsa

A word from a guy wearing tht big ass collar tshirt ๐Ÿ˜‚โœŒ๐Ÿป

A word from a guy wearing tht big ass collar tshirt ๐Ÿ˜‚โœŒ๐Ÿป

belon gak bisa terbang

belon gak bisa terbang

halah halah bila aku boleh bawak girlfriend aku jumpa mak aku niii

dia malu datang rumah sampai berbisik je ๐Ÿคฃ

dia malu datang rumah sampai berbisik je ๐Ÿคฃ

dia malu datang rumah sampai berbisik je ๐Ÿคฃ

dia malu datang rumah sampai berbisik je ๐Ÿคฃ

Imagine ChaeLisa FaceTime ๐Ÿ˜ญ

Imagine ChaeLisa FaceTime ๐Ÿ˜ญ

I love seeing when spoiled children donโ€™t get their way

He was so mad

He was so mad

ha sebelum tu off auto rotate

Rotate your phone slowly

Rotate your phone slowly

My food in the microwave, sped up 2x

My food in the microwave, sped up 2x

Editkan

Editkan

Ular Masuk Rumah

Orang Tua selalu pesan jika ada ular yang tersesat masuk ke rumah kita, JANGAN sesekali terus membunuh ular itu tanpa sebab. Hendaklah memberi amaran kepada ular itu terlebih dahulu dengan kata-kata begini..

Ular Masuk Rumah Orang Tua selalu pesan jika ada ular yang tersesat masuk ke rumah kita, JANGAN sesekali terus membunuh ular itu tanpa sebab. Hendaklah memberi amaran kepada ular itu terlebih dahulu dengan kata-kata begini..

sorry i canโ€™t be her

sorry i canโ€™t be her

TL sleep? This bitch just changed the game

TL sleep? This bitch just changed the game

So here we are nama yang bakal dapat Suprise box ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ

Hidayah
Haziqah
Syafiqah
Hanisah
Mukhriz
Nabila
Shafiq
Wahidah
Safiah
Fatihah
Sabrina
Intan
Aqilah
Fauzan
Umi
Ameerah
Ahmad
Ain
Farah
Mardiyah
Farhanis
Shazani

RT jika nama anda tiada ๐Ÿ˜ญโค๏ธ Min nak bagi nanti ๐Ÿฅณ

So here we are nama yang bakal dapat Suprise box ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ Hidayah Haziqah Syafiqah Hanisah Mukhriz Nabila Shafiq Wahidah Safiah Fatihah Sabrina Intan Aqilah Fauzan Umi Ameerah Ahmad Ain Farah Mardiyah Farhanis Shazani RT jika nama anda tiada ๐Ÿ˜ญโค๏ธ Min nak bagi nanti ๐Ÿฅณ

Lisa called her and asked what sheโ€™s gonna do today ๐Ÿ˜ญ Lisa missed Rosรฉ

Lisa called her and asked what sheโ€™s gonna do today ๐Ÿ˜ญ Lisa missed Rosรฉ

main buih. 3

main buih.

Toby cakap selamat pagi! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

Toby cakap selamat pagi! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

When the water isnโ€™t clear

When the water isnโ€™t clear

Sorry for your lost. But, nak tegur utk penunggang motosikal semua. Elakkan lah daripada memakai earphone sambil mendengar lagu ketika menunggang. Sebab takut kita tak dpt dengar atau tak jelas kereta yang datang dari belakang. Harap teguran ini memberi manfaat utk semua โ˜บ๏ธ

5 hours before the incident ; "baby, i nak pinjam earphone boleh? I sunyi lah atas motor sorang sorang, i boleh dengar lagu" ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

5 hours before the incident ; "baby, i nak pinjam earphone boleh? I sunyi lah atas motor sorang sorang, i boleh dengar lagu" ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

oh god i really thought this was some mutated bread frog iโ€™m so scared

Comeรงando a fazer um pรฃo ๐Ÿฅ– INTEGRAL aqui. Depois eu mostro o resultado! ๐Ÿ˜ƒ

Comeรงando a fazer um pรฃo ๐Ÿฅ– INTEGRAL aqui. Depois eu mostro o resultado! ๐Ÿ˜ƒ

pick your soty

pick your soty

ยฉTwianon | Best Twitter online viewer | About Us
This site uses the Twitter API but is not endorsed or certified by Twitter. All Twitter logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Twitter.